Laat uw sieraden vermaken door Jo Schmeitz

Wilt u uw sieraden laten vermaken in Limburg? Bij Jo Schmeitz in Oud-Stein kunt u vijf dagen per week terecht voor het vakkundig aanpassen van uw sieraad. Als goudsmid en juwelier zijn wij namelijk het juiste adres voor aanpassingen, reparaties en nog veel meer. Of het nu gaat om uw trouwring vermaken zodat deze weer past of het maken van een herinneringssieraad door een trouwring te laten vermaken tot hanger: uw sieraden zijn bij ons in betrouwbare en professionele handen.

Vermaken op maat

Bij Jo Schmeitz kunt u terecht voor prachtige nieuwe gouden, zilveren en titanium sieraden. Aan een verlovingsring of trouwring helpen wij u eveneens met plezier. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u al sieraden hebt waar u dol op bent, maar die niet (meer) passen of bij u passen. U kunt er dan voor kiezen deze sieraden te laten vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren of gouden ring verkleinen, zodat u deze zelf kunt dragen. Door oude sieraden te vermaken geeft u deze een tweede leven.

Een persoonlijk herinneringssieraad

Naast kleine aanpassingen kunnen wij ook compleet nieuwe stukken maken van bestaande sieraden. Denk bijvoorbeeld aan trouwringen vermaken na het overlijden van de dragers. We kunnen deze op maat maken en hier en daar aanpassen, zodat de ring ook bij u past. Maar u kunt er tevens voor kiezen de ring te laten vermaken tot een nieuw sieraad, zoals een bedel of hanger. Door de zilveren of gouden ring te vermaken tot iets nieuws draagt u het sieraad van uw dierbare altijd bij u, maar dan zo dat het bij u en uw andere sieraden past.

Bijna alles is mogelijk wanneer u bij Jo Schmeitz aanklopt om uw sieraden te vermaken. Alles gaat volgens uw wensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een zilveren of gouden ring vergroten? Loop gerust eens binnen in ons winkel in Oud-Stein (Limburg). Ook kunt u bellen naar tel. 085-888 8473 of een bericht sturen via het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!