Jo Schmeitz: uw allround juwelier in Oud-Stein

Als juwelier in Limburg staat Jo Schmeitz voor u klaar met de mooiste sieraden en horloges van verschillende merken. Niet alleen bieden wij sieraden van hoogwaardige kwaliteit, u krijgt ze ook nog eens voor een populaire prijs. Kom dus snel langs in Oud-Stein en vind het sieraad waar u naar op zoek bent bij uw juwelier Jo Schmeitz.

Een onbetaalbare herinnering

De meeste mensen dragen weleens of zelfs dagelijks sieraden. En dat snappen wij wel! Juwelen zijn een leuke, speelse manier om uw outfit af te maken. Ook kan een sieraad een mooie manier zijn om een herinnering vast te leggen. Een trouwring is hier een bekend voorbeeld van, maar u kunt ook denken aan bijzondere gouden of zilveren oorbellen of een bedelarmband. Niet alleen is het een mooi symbool om iets van waarde te kopen of cadeau te geven, maar u koopt ook nog eens een unieke herinnering. En dat is onbetaalbaar.

U vindt in onze collectie een grote veelheid aan ringen, oorbellen, armbanden, halskettingen en horloges. Wilt u bijvoorbeeld een gouden ketting voor heren of dames kopen? Wij bieden zowel zilveren als gouden juwelen in vele soorten, maten en stijlen. Zoekt u die ene unieke herenarmband of juist een specifieke zilveren armband voor dames? Wij gaan graag met u op zoek naar het perfecte sieraad.

Juwelier en atelier

Hebt u al een gouden of zilveren ketting of zilveren of gouden ring, maar past deze u niet? Of past deze simpelweg niet helemaal bij u? Dan kunt u deze bij ons van Jo Schmeitz laten aanpassen of vermaken. In plaats van een nieuwe ring te kopen, kunt u bijvoorbeeld de trouwring(en) van uw ouders laten samenvoegen tot een uniek nieuw sieraad. Het kan natuurlijk ook zijn dat bijvoorbeeld uw herenketting, oorbellen van goud, of zilveren of gouden armband niet meer in mooie staat zijn. Wij knappen het sieraad weer helemaal op, zodat u er binnenkort weer volop van kunt genieten.

Juwelen kopen in Limburg doet u natuurlijk bij juwelier Jo Schmeitz in Oud-Stein. Wij ontvangen u graag in onze winkel. Hebt u alvast een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel vooral niet om ons een bericht te sturen of bel naar tel. 085-888 8473. Wij helpen u met plezier verder.