Sieradenatelier Jo Schmeitz, goudsmid en juwelier in Oud-Stein

Jo Schmeitz staat als goudsmid voor u klaar. In ons sieradenatelier helpen wij klanten met aanpassingen aan sieraden, maar natuurlijk helpen wij ook bij reparaties of het opknappen van sieraden. Wij kunnen elk probleem oplossen en zorgen ervoor dat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Bij Jo Schmeitz bent u dus gegarandeerd tevreden!

Snel weer als nieuw

Hoe goed de kwaliteit van uw sieraden ook is; na verloop van tijd is ieder stuk toe aan een opknapbeurt. Wij poetsen dan het goud, zilver of titanium zo, dat het er weer als nieuw uitziet. Ook voeren wij de nodige reparaties uit. Binnen de kortste keren hebt u weer plezier van uw geliefde sieraad.

Persoonlijke service

Bij Jo Schmeitz bent u verzekerd van uitgebreide service. Ons sieradenatelier bevindt zich in de winkel, waardoor wij altijd persoonlijk contact hebben met de klant. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Bij Jo Schmeitz wordt bovendien voor ieder sieraad de tijd genomen. Zo krijgt u het resultaat dat u wenst.

Uw sieraden zijn bij Jo Schmeitz in betrouwbare en professionele handen. Kom dus vandaag nog langs bij ons sieradenatelier in Oud-Stein. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar tel. 085-888 8473. Wij staan u graag te woord.